Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fizabob - 21-05-2014 21:09:45
Voeding & Gezondheid

Is nikeschoenenoutletnl.com wel betrouwbaar?

Beste allen,

mijn vriendin heeft laatst (zonder dit soort sites te lezen) drie paar nike schoenen gekocht op www.nikeschoenenoutletnl.com. er is geld van de creditcard afgeschreven. de schoenen kwamen aan in nederland en toen begonnen de kosten.

volgens de douane moesten er 'inklaringkosten' betaald worden over de paketten. dit zou 15 euro per doos zijn. jammer maar dan zou dit alsnog goedkoper zijn dan normaal. dus is goed, zij zouden het gaan betalen.

een week later komt de tnt aan de deur met drie paar schoenen dozen. en hij vertelde dat er ter plekke 66 euro per doos betaald moest worden voor de btw en inklaringskosten bij elkaar. als zij niet betaalden zouden zij de schoenen niet krijgen. in totaal zou dit duurder zijn dan in een nederlandse winkel dus weigerden zij dit.

al deze kosten stonden niet op de website. is het dan mogelijk om iets hiertegen te doen? de schoenen hebben ze nu niet en het geld voor de schoenen (excl. belasting) is betaald via de creditcard.

hebben jullie een idee?

strafrechtelijk is er weinig te doen gok ik zo?