Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 22-05-2014 09:04:54
Geldzaken & Recht

Vast aan contract

[quote=ttjitske schreef op woensdag 21 mei 2014, 21:24][quote=zoekster schreef op donderdag 1 mei 2014, 16:34]u heeft geluk, omdat dit bedrijf niet de juiste wettelijke bedenktijd hanteert, dat is nl 7 werkdagen en niet acht kalender dagen, wordt de bedenktijd automatisch 3 maanden. dus nu meteen aangetekend schriftelijk de boel opzeggen. ook als de 8 kalenderdagen al zijn verstreken.

beste zoekster, heb je misschien nog een goed advies?
er is niets wat je nog kunt doen. er was misschien nog een mogelijkheid omdat de 7 werkdagen eigenlijk niet (alleen) in de algemene voorwaarden moeten staan, maar zodra je je aanmeldt, krijg je bij de orderbevestiging die bedenktijd ook nog eens apart vermeld. verder staat bij de mail alle informatie over de betaling en wat precies de bedoeling is. ik heb het zelf even nagelopen.

de vraagsteller had gewoon geluk gehad dat die bedenktijd niet klopte, die is inmiddels, waarschijnlijk nav dit topic gecorrigeerd.
het enige waar een ontbindingsmogelijkheid zit, is als ze niets voor je doen. maar er zullen iedere maand wel wat voorstellen tot huur komen.

ik vind dit geen instinker, eerder gemakzucht van de kant van degene die zijn gegevens invult. zelfs het excuus van de vraagsteller dat hij dacht dat het een nieuwsbrief was, vind ik al zwak, ga je voor een nieuwsbrief al die gegevens invullen? dan ben je toch ook niet goed bezig.

voortaan beter opletten.