Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 25-05-2014 12:49:08
Huishouden & Energie

Installatiekosten vervanging douchebak

Ja een douchebak voor een paar tientjes gekocht in 2008 en nu een vergoeding willen in 2014 na bijna 5 jaar gebruiksgemak ?
inderdaad staat de installateur er buiten (bak kostte via hem geleverd aanzienlijk meer dan bij karwei?) maar nu toch een vergoeding willen ?
karwei en elke andere leverancier is nimmer verantwoordelijk voor vervolgschade en u heeft bak ook niet via karwei laten monteren en controleren na plaatsing. doet karwei trouwens ook niet. de afschrijving van zon bak zal hooguit 2 - 3 jaar zijn met een restwaarde van nihil. logisch dat karwei hier niet veel aandacht aan wil schenken. trouwens alle leveranciers gooien de inkoopprijs altijd over de kop met dit soort spul.

even uithuilen en gewoon een nieuwe bak kopen (wellicht bij de gamma ?) volgens de laatste sanitaire mode en u kunt weer jarenlang genieten van uw badkamer.