Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 25-05-2014 18:07:42
Huishouden & Energie

Installatiekosten vervanging douchebak

Beste mbmichel,

met enige verbazing lees ik uw reacties op de antwoorden die u krijgt.
het kassa forum bestaat uit mensen zoals u en ik die proberen anderen te helpen.
het gedrag dat u ten toon spreid in uw antwoorden kan ik dan ook niet anders dan als onbeschoft en asociaal typeren. hier zult u vast niet van gediend zijn, maar kijk eens in de spiegel zou ik zeggen.
excuses naar anderen op dit forum lijken mij op zijn plaats, hoop dat dat muntje valt bij u.

in antwoord op uw vraag: de douchebak en de installatie zijn 2 verschillende dingen die bij elkaar horen. hierbij zijn in uw geval 2 partijen betrokken. na 6 jaar gebruik ontstaan er mankementen. wat denk u zelf ? uiteraard hoort een kwalitatief hoogwaardige goed geïnstalleerde douchebak langer mee te gaan.
feit is dat u de keuze heeft gemaakt om 2 partijen te betrekken bij de installatie van uw douchebak. mocht karwei op enige wijze medewerking verlenen om u te helpen of tegemoet te komen om het euvel met uw douchebak op te lossen dan is dat 'thumbs up' voor karwei. mijn antwoord op uw vraag is dan ook: u heeft keuzes gemaakt in het verleden en neem daarvoor uw verantwoordelijkheid. concreet dus, laat uw douchebak vervangen en neem daarvoor de keuzes en verantwoordelijkheden.
het verwondert me overigens dat u aangeeft ''veel overlast en ongemakt te ondervinden' en niet de douchebak vervangt.