Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 26-05-2014 09:14:58
Elektronica & TV

Help! wasmachine stopt in het midden van programma

@czar
je hebt gelijk hoor. ik moet niet zeggen 'deugdelijkheid' maar labeling. je hebt immers a en b machines.

er zijn geen slechte wasmachines. wassen doen ze allemaal. een gemiddelde wasmachine kost 550,- en die is gewoon goed. je kunt hoogst kijken naar het toerental, maar je kunt beter een goedkoop b kopen, dan een duur a merk. zelfs wanneer dat b merk (misschien, maar dat is niet zeker dus) korter mee zou gaan. het is zelfs zo, dat je dan weer de nieuwste technologie koopt. een dure machine verdient zich in de 15 tot 20 jaar dat hij mee gaat echt niet terug. ook qua zuinigheid is er geen verschil! een wasbeurt bij zowel een a als b merk komt ook nog eens op precies dezelfde prijs.

repareren is bijna altijd duur, al kan het schelen als je een mannetje weet die dat voor je kan doen. de onderdelen worden in ieder geval bewust heel duur gemaakt om ons het repareren te ontmoedigen.

ik weet nu uit ervaring dat miele niet beter presteert dan mijn siemens. je bent geneigd om het merk van je moeder over te nemen, maar ik heb genoeg leergeld betaald. mieke zou ik ook adviseren gewoon de goedkoopste te nemen. vergeet daarbij de reclame's. machine wordt vaak eerst duurder gemaakt, om vervolgens met een reclameprijs (lees: normale prijs) aan te bieden. maar dat is weer een ander onderwerp.