Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
rudolf_s - 26-05-2014 13:24:51
Computers & Telefonie

Verzekeringen

Tot 19 mei was mijn autoverzekering en inboedel/aansprakelijkheidsverzekering via 2 tussenpersonen. de autoverzekering rechtstreeks bij een andere maatschappij plaatsen scheelde mij al gauw 150 euro. de tussenpersoon kon namelijk zijn prijs niet goedkoper maken ondanks ze de provisie met de helft verlaagd hadden. verzekering elders gestald met de zelfde dekkingen maar dan verkeerrechtsbijstand t.w.v. 60 euro erbij.

voor de andere verzekeringen hetzelfde verzekering maar dan zonder tussenpersoon afgesloten. ik krijg nu de aansprakelijkheidsverzekering maandelijks kado wat ook weer een hoop centen scheeld.

alles heb ik online gedaan. de autoverzekering word volgend jaar wel ietsje duurder omdat ik eerste jaar een welkomstkorting ontvang maar het blijft dan alsnog in mijn voordeel.