Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 26-05-2014 17:36:49
Computers & Telefonie

Verzekeringen

[quote=tijger1 schreef op maandag 26 mei 2014, 17:18]@hanschen klein

ook de tussenpersonen moeten gediplomeerd zijn en dat omvat wel wat meer dan enige weken call center opleiding. en zij noemen wel degelijk hun naam, want ze hebben een bedrijf.

dus.....zijn het geen zelfstandige en onafhankelijke adviseurs. centraal beheer kàn niet onafhankelijk adviseren, want het wordt uiteindelijk altijd hun eigen product. ze loodsen je door de voorwaarden heen, maar kunnen verders geen wettelijk verbintelijke adviesen geven wanneer jouw situatie niet standaard is! geen enkele achmea-dochter is "onafhankelijk". de directeur van independer laat niet meer los, "dan dat de medewerkers aan de richtlijnen van het afm voldoen" wanneer je vraagt of ze (inmiddels) gediplomeerd zijn.......staat orgineel op het independer-forum!

let op!.....banken en verzekeraars zijn uiterst geraffineerd in het maken van teksten, die op zich niet fout zijn, maar niet de hele gevraagde waarheid vertellen!

zal ik de bedoelde passage voor je opzoeken.....? kan duren!