Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 26-05-2014 21:49:24
Computers & Telefonie

Cursor blijft steeds stilstaan

Nog een schitterend tooltje om te bekijken wat er allemaal bezig is op je computer.
klik hier-> http://www.whatsrunning.net/download.aspx">what's running.
niet de versie downloaden van cnet.com, gewoon die van de site van de maker nemen, de betaversie werkt prima en cnet.com voegt vaak adware toe aan gratis programma's die via hun site gedownload wordt.
bij het installeren kan men voor een normale installatie kiezen of een portable, die men zo op een usb-stick of iets kan zetten.
verder staat er op die site tekst en uitleg over het 1 en ander met ook een onderdeel met een beschrijving van wat de meest gangbare processen doen en wat het inhoudt.

men kan wel zomaar lukraak processen gaan stopzetten of niet meer mee laten opstarten door middel van msconfig maar men moet wel weten wat die onderdelen doen en of je systeem nog wel werkbaar is als je iets gestopt hebt of niet meer mee laat opstarten.
als je een naam ziet van een onderdeel van waar je niet weet waar die bij hoort of wat het doet, type die naam in bij google en je leest meestal vanzelf wel of iets koosjer is of niet of dat je het kunt uitschakelen of niet