Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 27-05-2014 01:36:40
Vakantie & Reizen

On-line vakantie boeken

[quote=wimmi20 schreef op maandag 26 mei 2014, 22:01]al die adviezen om ccleaner te gebruiken, of je browser zo in te stellen dat na afsluiten van de browser cookies automatisch worden verwijderd snijdt geen hout.
in beschaafd nederlands : die adviezen heb je geen moer aan !

jijzelf hebt het woord "adviezen" gehanteerd. ik heb jouw woordgebruik gewoon gehanteerd, niet meer.

ik heb mijn praktijkkennis met de vraagsteller gedeeld. wanneer jij een andere praktijkervaring hebt, dan is dat prima wanneer je die dan deelt met de vraagsteller. maar dan moet die wel constructief zijn.
andermans ervaringen proberen af te branden (...die adviezen heb je geen moer aan !), is in mijn optiek niet constructief. ik vind dat meer een armzalige poging jezelf te verheffen boven andere reactanten.

het is overduidelijk, dat mijn praktijkervaring m.b.t. "o.a. cookies" en "ccleaner" geheel anders is dan die van jou. en dat is goed zo.
een aantal mensen, waaronder ik, hebben met hun opgedane kennis de vragensteller iets willen geven waar deze iets mee kan. en dat is toch waar het hier op dit forum, om gaat.
je probeert iemand een goede richting te wijzen. meer niet. de vraagsteller mag namelijk zelf weten wat hij met al die reacties doet en dat eventueel terugmelden. opmerking: dat laatste vind ik altijd erg sympathiek.

meer wil ik er niet meer over zeggen. dus: over en uit!

een goede nachtrust toegewenst.

met een vriendelijke groet.
hendrik