Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2014 13:10:23
Computers & Telefonie

Windows aanbod per telefoon

Na lange tijd heb ik de laatste dagen wel 3 tot 6 x per dag iemand aan de telefoon die zogenaamd voor windows belt. ik vrees dat er verschillende nep-windows bestaan, de telefoonnummers zijn vaak verschillend, als ze zichtbaar zijn. er was er eentje met een kengetal van syrië !!??
volgens mij heeft het geen zin om wat dan ook te doen of te zeggen ( ik leef me uit in van alles; stug in het nederlands blijven zeggen dat ik hem niet versta, uitschelden, smeken, ophangen) want dan belt er weer een ander. ik heb wel eens gehoord dat je hun telefooncentrale in de war brengt wanneer je achter elkaar hekje indrukt tijdens het gesprek. dat lijkt mij wel een optie. weet iemand hier iets van?