Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
esmeecw73 - 01-06-2014 10:11:15
Huishouden & Energie

Garantie of totale vergoeding laminaatvloer

De garantie voorwaarden moet ik even opzoeken op mijn papieren die ik toen heb gekregen.

eigenlijk is alleen de ondervloer ondeugdelijk, maar doordat deze niet goed is, is mijn laminaat aan het verzakken, geeft beschadigingen en dat is niet meer per plek te verhelpen. bij de aankoop ga je ervan uit dat zij mij goede producten verkopen, als de ondervloer goed zou zijn dan zou de vloer er nu niet zo bijliggen zoals het momenteel wel het geval is. op de vloer wordt vrijwel nooit met schoenen gelopen en wordt 2 x per week gezogen en zo nu en dan met een vochtige tot droge doek afgenomen.

ik snap dat in normale gevallen dat de garantie nog maar 60% zou zijn, maar zij hebben mij een ondervloer verkocht die niet geschikt blijkt en nu problemen geeft, dan vind ik in dat geval dat zij mij een betere aanbieding moeten doen. maar als wettelijke gezien dit is waar ik genoegen mee moet nemen, dan zal dat zo zijn en is dat flink balen.