Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 01-06-2014 15:41:17
Huishouden & Energie

Garantie of totale vergoeding laminaatvloer

Je ondervloer is niet goed, die is te zacht of van slechtere kwaliteit.
als je dan op een laminaat-plank gaat staan en net niet op een andere, dan gaat het laminaatdeel waarop je op dat moment staat meer inzakken als het andere deel en langs de zijkant van het andere laminaatdeel schuren.
het zakt dan iets in de ondervloer, met als gevolg dat aan de zijkanten van de delen beschadigingen op gaan treden, er breken stukjes toplaag van af.
dat gebeurd met elke kwaliteit laminaat zo, daar is niets tegen bestand.

je hebt een prijs af laten maken voor het geheel neem ik aan?
ik weet niet of je zelf de keuzes hebt gemaakt voor soorten laminaat en ondervloer of dat je het bedrijf die keuzes hebt laten maken?
heeft het bedrijf dat gedaan dan hebben ze al dan niet bewust of onbewust, een mindere kwaliteit ondervloer er onder gegooid.
mindere kwaliteit is goedkoper, is meer winst.
je zou met het merk/soort ondervloer nog eens op onderzoek kunnen uitgaan, misschien heb je nog wel iets er van liggen, maar denk dat ze alles opgeruimd hebben en je niets meer hebt liggen na 4,5 jaar.
is het inderdaad een inferieure kwaliteit ondervloer dan kun je stellen dat er een direct verband is tussen oorzaak en gevolg.