Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verduyn2 - 01-04-2006 09:02:15
Geldzaken & Recht

Fiets aktie

ik wil graag in contact komen met mensen die gedupeeerd zijn inzake de geld terug aktie die ongeveer 5 jaar geleden plaats vond.ik heb toen een fiets gekocht en zou in deze tijd mijn geld terug krijgen. ik heb alle mitsen en maren afgehandeld (dus opgestuurd naar notaris albeda te lemmer volgens de regels van het 3 -stappen-plan) maar krijg te horen bij de notaris dat het bedrijf niet meer bestaat en nu in belgie zit en ze daar alle post heen sturen maar ongeopend terug krijgen.


het gaat om de stichting fietsaktie. ik vind het een zeer vreemde zaak. temeer omdat ik ook begrepen heb dat de notaris alle post leuk in postzakken laat zitten en geen aktie onderneemt om het eens goed uit te gaan zoeken. ook wordt er niemand op de hoogte gesteld. ik heb op 28 september nog contact gehad met iemand van dat kantoor en men vertelde mij dat de aktie nog liep. er liepen welliswaar destijds 2 akties maar deze zou nog wel lopen en de ander was failliet.


ik laat het er niet bij zitten want ik vind dat het recht zijn beloop moet hebben.