Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
GrootRotterdam - 08-04-2004 07:42:33
Vrije tijd & Tuin

Beveiligde CD's niet afspeelbaar

Onlangs heb ik de laatste cd van norah jones (coming home) en chris rea aangeschaft. thuisgekomen stop ik de cd in de lade van mijn dvd-speler. de dvd-speler gaf echter aan dat deze disc niet af te spelen is (no disc in het display)
als ik nu dezelfde cd in mijn 12 jaar oude discman stop, draait deze gewoon af. stop ik de cd in mijn computer, draait de cd gewoon af.
de dvd-speler die ik gebruik is van het merk sony en heeft normaal geen enkele moeite met cd (of dvd of sacd of cd-r)
omdat de apparatuur die aangesloten is op de dvd speler een behoorlijk beter geluid geeft dan mijn computer of discman, besloot ik te proberen de beveiligde cd's van norah jones en chris rea te kopiëren.
wat bleek! geen enkel probleem! alle tracks werden moeiteloos overgenomen en gebrand op een cd-r. zodoende kon ik toch nog genieten van de sound van norah vanuit mijn audio-installatie.
dus koop je legaal (en veel te duur) een cd dan wordt je verplicht om deze te kopiëren, maar daartegen is die beveiligd?
deze cd is beveiligd tegen afspelen lijkt het wel. zijn er meer mensen die hiervan last hebben?