Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kn
knidlev - 08-08-2006 18:59:40
Geldzaken & Recht

verkeerde bieding ongedaan maken!!!

bij de eerst keer op de site van daanveilingen te zijn geweest, na aanmelding,


op 3 augustus  06 rond 16:00 is er kennelijk wat fout begaan, door onbewust een bieding te doen op dure wijnen. daaropvolgde deze e-mail


 


sluiting veilinggeachte heer/mevrouw

u heeft zojuist onderstaand bod uitgebracht:

kavel: http://www.daanveilingen.nl/item.aspx?itemid=151530&categoryid=22&hotitem=1&utm_source=automail&utm_medium=email&utm_campaign=bodbev href="http://www.daanveilingen.nl/item.aspx?itemid=151530&categoryid=22&hotitem=1&utm_source=automail&utm_medium=email&utm_campaign=bodbev" target=_blank>25 rode wijn, chateau tour du cauze 2001, partij 12 flessen
bod: euro 140,00
mogelijk is er bij die handeling wat fout gegaan. in iedergeval heb ik daanveilingen via contakt op de site, omdat het buitenkantoortijd was, laten weten van de vergissing.


omdat men daar niet op reageerde, heb ik op  05-08-2006 13:34:02 een email gestuurd aan daanveilingen dat e.a niet de bedoeling was. ruim voor het sluiten van deze veilingkavels.


men houdt mij nu aan de bieding en stelde als ik het niet afneem over het veilingsbedrag € 140 euro


16%veilingkosten +btw moet betalen.


mijn stelling is dat ik binnen de wettelijke  gestelde termijn van bestellingen via internet heb geannuleerd. zij stellen in hun algemene voorwaarden (dit moet je erkennen anders kan je je niet aanmelden) dat een gedaan bod niet geannuleerd kan worden.


ondanks wat over en weer e-mailverkeer houdt men halsstarrig vast aan hun naar mijn mening “eenzijdige voorwaarden” kan dit zo maar???


graag uw mening en antwoord.


 viendelijke groet,





knidlev