Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
wasknijper - 07-10-2006 15:41:41
Auto & Vervoer

storing achterlichten aanhanger

goede middag,


wij hebben thuis twee auto's (peugeot en toyota) en een aanhangwagen staan. wanneer we de aanhanger achter de peugeot doen werken alle lichten van de aanhanger naar behoren.


doen we nu de aanhanger achter de toyota dan werken de lichten van de aanhanger niet meer goed. zolang je zonder licht rijdt is er niks aan de hand. rijdt je echter met licht aan en we geven richting aan, dan gaan beide knipperlichten van de aanhangwagen knipperen, dus zowel naar rechts als naar links. dit zelfde gebeurd ook als we het rempedaal aanraken (dus dat de knipperlichten gaan knipperen).


de voorgaande keren dat we de aanhangwagen achter de toyota hadden, hadden we geen last van dit probleem. het is dus een nieuw verschijnsel voor ons, en nu zijn we benieuwd naar de oorzaak/oplossing voor het probleem.


indien u hiervoor een oorzaak/oplossing heeft horen we dat graag van u,


mvg wasknijper