Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendriks21
hendriks21 - 24-11-2006 21:19:24
Geldzaken & Recht

primeline

graag jullie mening.


mijn vrouw is in 1999 gescheiden zij en haar ex-man  hadden toen een gezamelijke schuld bij primeline.


nu willen we een hypotheek afsluiten maar we kregen te horen dat mijn vrouw een codering had bij het bkr(a2)van primeline.


na een opvraag van de gegevens van het bkr schroken we wel even er stond nog die oude schuld maar er was inmiddels twee jaar na de scheiding een nieuwe schuld van primeline bijgekomen.


wat blijkt haar ex-man had weer een doorlopend krediet afgesloten op beider namen(terwijl hij een codering op zijn ander doorlopend krediet heeft)en dat terwijl ze al dik twee jaar gescheiden waren.


volgens primeline heeft mijn vrouw en haar ex alletwee getekent voor het krediet(wat je niet allemaal met de pc kunt doen)primeline gebelt en alles uitgelegt na controlle van mijn vrouw haar gegevens komt ze niet voor bij primeline op de vraag waarom ze dan een code bij het bkr heeft word er doodleuk vertelt dat ze een achtestand heeft.


dit terwijl haar naam niet bij primeline voorkomt ik heb primeline een aangetekende brief gestuurt met een copy van de schiedings acte en een copy van de gemeente met woonverleden en natuurlijk een copy van inschrijving scheiding in het bevolkings register.


ook heb ik ze een termijn gestelt dat ik binnen zeven dagen een copy van het contract wil hebben waar op staat dat ze mee getekent heeft dit i.v.m de hypotheek anders moet het voorlopig koopcontract weer verlengt worden.


wat kan ik verder doen als primeline na die zeven dagen nog niet heeft gereageert.het is toch van de gekke dat mijn vrouw moet boeten voor een rot streek van haar ex-man