Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hawk8748 - 14-02-2007 22:00:57
Huishouden & Energie

operatiekosten

een week terug heb ik mijn hond laten operen aan een gezwel aan haar tepel klieren. de dieren arts maakte en positieve schatting van een operatie van 1 uur incl verdoving en medicatie voor 435 euro. hiervoor zouden de gezwellen bij de tepels verwijderd worden en de eierstokken. als er tijd over was zou men ook gelijk het overgroeid tandvlees weghalen, zodat we niet nog een verdoving hoeven te betalen.


vanwege de hoogte van het bedrag en de leeftijd van de hond 12 jaar , moesten we even denken maar wilden het toch laten doen.  maandagochtend gebracht en s’avonds opgehaald. de operatie had nogal tegengezeten het duurde allemaal wat langer.


bleek dat de operatie 2x zo lang duurde omdat ook de baarmoeder eruit moest. 1 extra uur opereren kost 325 euro. totaal kwam de rekening op 820 euro.  als troost werd het verwijderen van het overgroeid tandvlees niet in rekening gebracht.


moet ik dit betalen??