Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

genux
genux - 20-02-2007 04:28:22
Geldzaken & Recht

boete bij gemeente

mijn vriendin heeft in 2000 controle gehad van de sociale recherche. hierbij is geconstateerd dat zij onterrecht samenwoonde en tevens een uitekering genoot. er volgde een rechtzaak die zij heeft verloren.de waarheid was dat haar toenmalige vriend af en toe bij haar sliep. doorslaggevend was het feit dat er een gezamelijk foto op de kast stond.zij is aangegeven door haar wraakzuchtige exman. nu gaat het in mijn vraag niet om het feit of ze wel of niet terrecht een uitkering heeft genoten.


mijn vraag is echter: zij heeft een boete van 40.000 euro gekregen die zij af moet betalen met haar uwv uitkering. dit is natuurlijk onmogelijk, dus zij doet dat in kleine maandelijkse termijnen. nu heb ik vernomen dat de boete na enkele jaren verjaart.kan iemand mij vertellen of dit juist is?


groetjes genux