Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jessica0103 - 18-05-2007 12:11:03
Geldzaken & Recht

Leefgeld

hallo ,


wij zitten sinds januari onder beschermingsbewind en willen het wsnp in.nu het volgende wij krijgen nu 70 euro leefgeld per week ons gezin bestaat momenteel uit 2 kinderen 1jr en 5jr en 2 volwassenen we redden het net met deze 70 euro en dat is ook geen enkel probleem nu is het volgende ben over een week uitgerend van nummer 3 , dit wist ik natuurlijk al toen ik onder bewind ging ik heb toen ook aan mijn bewindvoerster gevraagd of ons weekgeld dan omhoog ging zij bevestigde dit ..


nu 5 maanden later en ik nog maar 6 dagen tot de uitgerende datum ben vraag ik haar nogmaals voor de zekerheid of ons week geld omhoog gaat dit keer verteld zij me dat dit niet gaat! ik ben hier behoorlijk boos om want met de 70 euro die ik nu krijg red ik het ook maar net aan (soms ook niet) maar ik zou dus ook nog een luiers en voeding moeten kopen en ben zelf al gaan rekenen dan zou er dus zeg maar 50 euro per week overblijven voor de rest van het gezin ..


weet iemand een norm en of dat zo maar mag want ik ben het hier totaal niet mee eens en als het zo moet dan stap ik er ook al gelijk uit.. bedoel met 70 euro en 2 volwassen 2 kleine kinderen en een baby dat gaat toch niet ik doe al boodschappen bij de aldi en liddle en nog zit ik soms in het weekend op brood nu is dat niet zo erg als mijn kids een keer in het weekend brood krijgen maar een baby kun je geen brood voeren!!


mvg


jessica