Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
messedup - 19-06-2007 05:20:58
Geldzaken & Recht

6 jaar oud dwangbevel nooit ontvangen, toch betalen ?

Ik ontving een dwangbevel met daarbij een kopie van het origineel wat bijna 6 jaar geleden was verstuurd naar een adres waar ik slechts 2 maanden heb gewoond, dit was gedaan door een andere deurwaarder. ik heb nooit een herinnnering/aanmaning of dwangbevel ontvangen.

bovendien ben ik er vrij zeker van dat ik altijd heb betaald.

daarna heb ik op 2 andere adressen gewoond, stond gewoon ingeschreven bij de gemeente en mijn adres was bekend bij de schuldeiser aangezien ik daar altijd al verzekerd was en nog ben ( ziektekosten)

nu krijg ik dus meer dan 5 jaar later opeens een dwangbevel waar o.a. instaat dat ik nooit heb gereageerd. nogal logisch als ik het niet ontvangen heb. er is dus meer dan 5 jaar lang geen enkele poging gedaan om het bedrag te incasseren.

de papieren van die tijd heb ik niet meer, zelfs voor de belastingdienst hoef je voorzover ik weet maar van 5 jaar je papieren/boekhouding te bewaren.

ben ik toch verplicht om te betalen ?



<script language="javascript">postamble();