Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gu
guzi - 09-09-2007 09:31:03
Geldzaken & Recht

hoe kan ik stopen met schuldsanering

ik en mijn man hebbben aangevrachht voor hulp schuldsanering ongeveer 3 jaar geleden .vorige jaar februari werd ons gezamelijk uitkering niet op ons rekening gestort toen bleek het dat de bewindvoerder al is begeonen met het regelehn van mijn finance voordat de rechter uitspraak is gebeurt oke .


we krijgen weekelijks 70 euro per week  voor ons en ons dochter van 3. september vorige jaar is  mijn man begonen met werke  halve dag .mijn man heef eten en drinken voor werk en mijn dochter is ook begonen met  peuter zaal dus hebben ze alle bij kleren  eten schoen enz dus  heb ik samen met mijn eerste consulent  dat wij de zorg en huur toeslag zouden ontvangen plus de kinder bijslag zodat wij enkele spulen voor haar kunnen kopen . laast haden wij problemen doordat zij zich hieraan niet wilen aan houden nu heb ik dit zwar op wit staan.


we hebben de volgende problemen gehad we hebben nu al 2 jaar geen vakantiegeld ontvangen van sociale dienst want er lig een beslag op we hebben ons bewindvoerder hoe kan dat ze zeiden dat ze niets konden doen oke we bleven rustig een paar maanden geleden kreeg ik een brief van ibg voor het terug betalen van mijn studie finacering ik heb het voor mijn bewindvoerder op gestuur ze zieden dat ze het zouden regelen ik ontvang nog steeds aceptgiro van ibg ik had ze gevraag of ze bericht haden ontvangen van mijn bewindvoerder ze zijden nee .ik ontvang ook nog post van schulden die ik bij het  begin aan mijn bewindvoerder had gegeven.laast was mijn kabel afgesloten heb ik het zelf betaald  om het alweer aan tesluiten en ook bleek dat er ongeveer 3 maanden huur niet betaald was mijn elektra bleef ook nog maanden zonder dat die betaald werd goed dat ik niet veel had verbruik dat ik tegoed kreeg en dat mijn elekta schuld werd verwerkt.de top punt van dit alemaal is dat ik een vol maand zonder week geld bleef we hadden aan hen gevraagd watr er met het geld gebeur was zijden ze dat er geen geld meer was  dus moesten we die maand  geld bij familie lenen of bij hen komen eten.


door dit alemaal en nog meer wil ik stopen met schuldsanering want zo te zien kan ik zelf brieven naar mijn schuldenaar schrijven om een regeling te trefen dan heb ik minder stress dan bij een bewindvoering.


hoe kan ik stopen met schuldsanering want ik heb het zelf aan gevraag .wie kan me advies geven en welke stapen kan ik ondernemen