Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
nellestijn - 03-04-2008 13:30:30
Geldzaken & Recht

geld uitgeleend

goedendag,


ik heb 5,5 jaar geleden een flink geld bedrag in de zaak van mijn zwager geinvensteerd. dit geld hebben we van de rekening afgehaald en op zijn zaken rekening gestort. het bewijs heeft hij in eigen zak gestoken, maar nooit aan de accountent gegeven. vevolgens mocht ik de papieren niet inkijken en naar de kvk gaan ho maar. ik ben naar een jaar naar hem toe gegaan en hebben een gesprek gehad dat we een onderhandse akte moesten opstellen met over dat geld. de accountent is er ook bij geweest, maar mijn zwager zou er op teug komen en de papieren in orde maken en een betalings regeling maken. dit is tot op heden niet gebeurd. hij weigert te betalen, regaeert niet op bellen, mailen, sms en brieven die verstuurd zijn.


dit sluimert nu al 4,5 jaar zo door. een jurist is hartstikke duur, maar heb wel een ppot om op te staan, want ik kan aantonen doormiddel van kopieen van bankafschriften dat het geld wel degelijk onder mijn naam gestort is. en het was zeker geen schenking, ondanks dat het in de boekhouding niet is verwerkt??? raar verhaal is het niet??


wat is de beste manier om nu te beginnen met terugvorderen als iemand wiegert te betalen??