Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thijko - 07-04-2008 02:14:03
Geldzaken & Recht

Intermediair "Money United" betrouwbaar?

al een poosje liep ik te zoeken naar een mogelijkheid om mijn verschillende kredieten onder te brengen in een nieuw krediet, liefst met lagere maandlasten. de tussenpersoon die ik in het verleden bij financiele kwesties raadpleegde kwam niet met een voor mij aanvaardbare oplossing (een pl met een lange looptijd zonder mogelijkheid tot vervroegd aflossen). via internet kwam ik in aanraking met de intermediair money united uit ijsselstein. na diverse -lange- telefoongesprekken hebben zij een voor mij zeer interessante aanbieding en deze week komt iemand van het kantoor dit persoonlijk bij mij thuis toelichten (zijn ze uit en thuis toch 4 uur voor aan het reizen). ik heb alleen nog niet gehoord van welke bank de aanbieding is, en mocht het een van de dsb banken zijn ga ik natuurlijk passen. tot nu toe ben ik er in mee gegaan omdat hun website er zeer professioneel uitziet en de informatie daarop (o.a. van afm) betrouwbaar lijkt. nu heb ik twee vragen:


1. kent iemand deze intermediair en doe ik er inderdaad wijs aan met hen in zee te gaan?


2. tijdens het telefoongesprek werd mij duidelijk dat ze een nieuw doorlopend krediet voorstellen, aflossingsvrij, met daarbij eventueel een verzekering, die de maandlasten flink opschroeven, maar die hoef ik niet te nemen. dat was ik ook niet van plan, maar is dit wijs?


graag een reactie op bovenstaande van de experts onder u.


bij voorbaat dank!