Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xm
xmirandax - 08-07-2008 18:58:28
Geldzaken & Recht

onderhandse lening! hoe pak ik dit aan?

ik zal eerst toegeven dat dit niet 1 van mijn slimste acties is, maar vraag me nu wel af hoe ik mijn eigen fouten kan recht zetten.


het volgende:


ik heb een familie lid 3000, euro geleend, dit zou hij snel weer terug betalen, we zijn  nu 3 afspraken verder. ik heb zowel schriftelijk  bewijs als getuigen over de lening en de afspraken.  ik heb een rechtsbijstand verzekering. maar hoe pak ik dit op de juiste manier aan of is het echt verspilde moeite??


 hij is niet in staat om op dit moment het terug te betalen,  maar heb al 2 x uitstel gegeven en wil dit niet nog een keer doen. ik wil graag weten hoe ik dit zou moeten aapakken, heb namelijk geen idee.. had nooit gedacht ( anders zou ik ook wel andere keuze gemaakt hebben) dat dit zou gebeuren..


wie helpt mij?


vr.gr. miranda