Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sanderdeluxe - 21-08-2008 11:48:27
Vakantie & Reizen

Gehuurde snowboard gestolen en wer gevonden

afgelopen februari ben ik met een groep op wintersport geweest via sportura. uit ons hotel in risoul zijn toen een aantal snowboards gestolen, waaronder de mijne. ik had hem gehuurd ter plekke, en verzekerd tegen diefstal. ter plekke heb ik aangifte gedaan, en een schadevergoeding van 105 euro aan sportura betaald (dit was zo geregeld in de afgesloten verzekering).


teruggekomen in nederland kreeg een vriend van mij via sportura te horen dat de boards weer gevonden waren door de politie, en heeft deze vriend zijn board op kunnen halen in maastricht. mijn board was eveneens gevonden, en ik zou via sportura mijn 105 euro weer terug krijgen. dit is echter tot op de dag van vandaag, na veel mail en bel contact onderling, nog steeds niet het geval, omdat sportura ineens niet meer weet wat er met mijn gestolen board gebeurd is. nu is er niemand meer aanwezig in risoul van sportura, en krijg ik mn geld dus definitief niet terug.


ik voel mij nu flink belazerd, omdat ik betaald heb voor een board wat gewoon weer terecht is. wat kan ik doen?