Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
strongerp - 01-08-2009 12:36:32
Auto & Vervoer

Wasstraat schade ruitenwisser

beste lezers,


met genoegen heb ik enkele vraag-antwoord gelezen.


bij deze mijn eigen "geschil". gisteren ben ik naar een benzinestation in utrecht geweest (om precies te zijn, de tamoil) om daar vervolgens mijn auto door de wasstraat te laten gaan.


uiteindelijk gekozen voor het langste programma a €8,-. nadat mijn voorganger de wasstraat uitreed ben ik met de auto gaan oprijden tot aan het moment "stop". vervolgens de kaart ingestoken waarna na enkele minuten er wel erg veel geluid van de wasstraat afkwam. vervolgens vloog het rubbertje van mijn achterruitwisser naar mij toe. na deze te hebben opgepakt zag ik het al: mijn ruiterwisser arm was kapot. naar de tankbemanning (1 persoon) gegaan welke mij vertelde dat ze nooit problemen had, ik liet haar het rubbertje zien. vervolgens het drogen afgewacht (ten tijde van het vliegen van het rubbertje was het wassen net afgelopen, waardoor het drogen overbleef). vervolgens de schade opgemeten: er moet een nieuwe arm op, zowel bij de bevestiging van de arm (bij het motortje) is het klepje kapotgebroken en het plastic wat het rubbertje vasthoud is afgebroken. nou heb ik toevalligerwijs aankomende vrijdag een onderhoudsbeurt staan bij de dealer. daarbij komt nog dat het gaat om een lease-auto (voor mij geen excuus om er niks mee te doen). overigens heb ik, voorzover ik weet, geen rechtsbijstand. de carlease adviseerde mij om bij het verhalen van schade een schadeformulier in te vullen. nou stond er bij intreden van de wasstraat een bord: wasstraat op eigen risico.


wat is jullie idee hiermee? ik ben erg benieuwd, hou niet van onrecht in deze. salliant detail: nadat ik de schade had ontdekt en hiermee nogmaals naar de pompbediende ging kon ze op dat moment niet mee kijken en vertelde ze mij eerst nog dat ik op de verkeerde manier de straat in was gereden, wat mij nog het meest teleurstelde, de klant niet serieus nemend. de schade wordt vergoed door de leasemaatschappij maar komt naar mijn weten uiteindelijk gewoon bij de consument terecht (dan wel via een omweg) dmv de hoge leaseprijzen..


ik ben benieuwd. wellicht moet ik vandaag langs de pomp en spreken met de baas en bekijken wat zijn/haar visie hierop is en hoe we dit gaan oplossen?


mvg.


wendy