Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
deruyter - 10-09-2009 16:11:08
Vrije tijd & Tuin

c & z media kidsclub oplichters én dieven

ik heb in mei 2009 buiten het beatrix theater in utrecht,  na een piet piraat show voor mijn zoontje van 4 een abonement voor 4 knutsel kinderpakketjes afgesloten. kosten 39, 80 euro.


na binnenkomst van het eerste pakketje waren we zeer teleurgesteld over de inhoud van het pakketje. waardeloos kleurboekje en dvdtje van iets onbekends. (waarde misschien 3-4 euro). dus geen knutsel etc. spullen. direct gebeld. onaardige telefoniste aan de telefoon. helaas jammer mevrouw, heeft u vast verkeerd begrepen. zegt u maar gewoon het abonement op dan bent u er met 4 maanden vanaf.


zo gezegd, zo gedaan. direct (begin juni) opzegbrief gestuurd, met alle benodigde gegevens erin. na onze vakantie (eind aug) realiseerde ik me dat ik geen bericht terug had gekregen over mijn opzegging. dus nog een keer dezelfde brief uitgeprint en nadrukkelijk erbij gezegt, dat ik reactie/bevestiging terug wilde.


dit binnen een week gekregen, met daarin dat het abonement beeindigd word, maar dat ik wel nog even 4 maanden moet afnemen. (39.80). uiteraard hierover gebeld....ja jammerrrr mevrouw (zelfde onaardige telefoniste). helaast hebben wij geen eerdere opzegging binnen gekregen. heeft u vast niet opgestuurd... ja ja....


wat kan ik hiermee??? heb al gezegd dat ik het terug laat halen door de bank, waarop zij antwoorde dat ze dan wel een acceptgiro stuurd en als ik die niet betaal er flinke concequenties volgen...


ik wil er vanaf.... ben van mening dat het oplichters én dieven zijn. wie kan me advies geven?