Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
louloudi - 27-10-2009 20:23:09
Geldzaken & Recht

KCR reactie

hallo allemaal,


onder valse voorwenselen is er in april van dit jaar iemand bij ons aan de deur (westland) geweest die later een oplichter bleek. plots hadden we een contract bij kcr wat we nooit gewild hebben. telefonisch werd ons medegedeeld dat het nog zogenaamd opzegbaar was als we binnen 8 dagen alle correspondentie retour zouden zenden. dit advies hebben we opgevolgd.


we zijn nu oktober en hebben in de afgelopen maanden elke maand een brief toegestuurd gekregen alsmede rekeningen- aanmaningen. op onze brieven, die wel ondertekend zijn met een persoon, en op onze aantekende goed gemotiveerde brieven, krijgen wij standaard drukwerk zonder afzender (alleen klantenservice) en men dreigt nu met het uit handen geven van de incasso....


zelfs op onze laatste brief van vorige week (nummer 6) wederom netjes voorzien van goede uitleg aangaande consumentenbescherming kregen wij weer een standaard schrijven dat men bij hun standpunt bleef....wederom zonder naam van wie dan ook bij de ondertekening.


waar blijft het incassoburo waar ze al maanden mee dreigen??
heeft iemand van u deze ooit aan de deur gehad?


ik kan die envelop met oranje driehoek logo van kcr niet meer zien.


john en anniet