Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

angeleyes
angeleyes - 12-11-2009 00:20:10
Elektronica & TV

Ziggo decoder

Ik heb digitale tv van ziggo met samsung decoder. de ontvangst is met alle kanalen prima behalve ned 1,2 en 3. wanneer ik deze kanalen via de decoder kies dan krijg ik 'te weinig signaal' als mededeling,terwijl alle andere kanalen ongeveer een even sterk signaal geven.

de kabel die tussen de decoder en de tv zit is een (fabrieks) coax-kabel en een scartkabel.

de kabel tussen de decoder en de tv aanluitdoos aan de muur is ongeveer 1,5 meter. de kabel is standaard coax 75 ohm en de stekkers zijn de standaard stekkers met plastic wit rechthoekig kapje (alles perfect gemonteerd).

de kabel moet goed zijn... heb verder perfect beeld. de stekkers zijn niet van metaal dus die zou ik kunnen vervangen,ook het advies van ziggo,maar heeft dat nut? ik heb her en der identieke klachten gevonden maar die zijn niet opgelost door dure kabels/stekkers.

kan het zijn dat deze samsung decoder (sinds juni 2009 in huis,van ziggo) toch defect is?

ik moet de decoder uitzetten en dan heb ik perfect ned 1,2 en 3 (ananloog) maar digitaal willen die drie zenders niet terwijl alle andere -van discovery tot rtl en van animal planet tot misdaadnet- een prachtig beeld geven...

ziggo komt alleen maar met standaard 'vervang kabel' antwoorden en is niet altijd even vriendelijk als ik doorvraag over het hoe en waarom,soms tegen het onbeschofte aan.

wie o wie kan mij wat meer betrouwbare info verschaffen wat hier aan de hand zou kunnen zijn? ;)