Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kim84
kim84 - 23-11-2009 12:15:18
Geldzaken & Recht

Brief van SNB-REACT wat moet ik nu doen?

Ik heb kort geleden een brief ontvangen van snb-react waarin ik beschuldigd word van verhandelen van namaak. van ebay kreeg ik een week eerder de melding dat de advertentie met het aangeboden product, namaak zou betreffen. hierop heb ik direct gereageerd met de vraag waaruit dat blijkt en de advertentie verwijdert. mijn mail met daarin de vraag, werd niet beantwoord en ik heb dus ook geen stappen kunnen nemen jegens de verkoper.

de partij die ik gewonnen heb per opbod, betreft een partij boxershorts die ik ter goedertrouw heb gewonnen/gekocht per opbod!

omdat er meerdere bieders waren, de verkoper een goede feedback had en het om producten ging die verzonden zijn geworden vanuit nederland is het niet bij mij opgekomen dat het namaak kon betreffen! sterker nog, betreft het wel namaak?? wij hebben vertrouwen in ebay, dat hun toezien op de verkoop van namaak producten en de verkoper biedt zijn producten al meer dan een jaar aan via ebay! tevens zijn de boxers bestickert met een prijskaartje van de bijenkorf. ik ga er dan ook vanuit dat de gekochte partij, een restpartij betreft of zoals eerder in andere advertenties omschreven werd, dat het gaat
om b-producten die schoonheidsfoutjes hebben! setjes die ik niet mooi vond,
heb ik doorverkocht in de wetenschap dat het eerlijke en originele boxershorts betreffen. de verkochte boxers betreffen 3 setjes, die niet in de smaak vielen.

op de eerste brief heb ik niet gereageerd omdat deze fouten in mijn naam en adres bevatten en het emial adres klopt niet dus ik nam het niet serieus.
nu kreeg ik afgelopen donderdag een 2de brief met dit keer wel een email met het verzoek de onhoudingsverklaring te ondertekenen en een boete te betalen van 250 euro.

wat moet ik nu doen? ik ben me echt van geen kwaad bewust.
ik snap er dan ook echt helemaal niks van.

met vriendelijke groet,

kim