Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
es4oc - 07-12-2009 22:58:36
Computers & Telefonie

Laptop defect na 2 jaar en 2 maanden

Op 07-12-2009, heeft mijn laptop (een hp pavlilion dv6361) helaas het loodje gelegd. ik ben dezelfde dag nog naar het bcc filiaal geweest waar ik het probleem heb voorgelegd. volgens het personeel dat ik heb gesproken is hoogstwaarschijnlijk de voeding defect. deze kon helaas - omdat mijn laptop meer dan 2 jaar oud is - niet meer kosteloos worden gerepareerd. ik zou toch minimaal op € 70,- aan onderzoekskosten moeten rekenen. men raadde mij derhalve ook aan een nieuwe voeding te kopen. het vervangen van de voeding zou de laptop ook weer een 'meerwaarde' geven waardoor er voor de reparatie zou moeten worden betaald.
ik ben van mening dat een (niet de duurste maar ook zeker niet de goedkoopste) laptop toch zeker zo'n 3 jaar probleemloos mee zou moeten kunnen gaan en er geen bedrag van € 70,00 euro zou mogen worden gerekend voor een simpele reparatie als het vervangen van een (externe) voedingsadapter.

is het redelijk als ik de bcc aanschrijf en verzoek de reparatie geheel kosteloos uit te voeren en derhalve geen onderzoekskosten in rekening te brengen?

in ieder geval bij voorbaat dank!