Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

echtnoel
echtnoel - 11-12-2009 15:31:49
Voeding & Gezondheid

Foute positieve Predictor, wie nog meer?

Hai, ik heb in 3 maanden tijd 6 keer een predictortest gedaan die variërend van licht streepje tot zeer duidelijk streepje allemaal positief gaven, terwijl ik 2x mijn bloed heb laten onderzoeken en 2x 0 hcg in mijn bloed had.
de eerste 4 tests heb ik op een week tijd gehad, daarna 3 maanden later nog es 2 tests, met allemaal dezelfde foutieve positieve uitslag.
na het laatste bloedonderzoek heb ik naar predictor gebeld en gevraagd hoe dit kan en dat begreep de dame aan de telefoon ook niet. zij vroeg mij of ik de test nog had en of ik die voor onderzoek naar hen op wilde sturen. dat wil ik wel doen, maar nu zit ik meteen een beetje in dubio: "straks kan ik niet meer bewijzen dat ik zoveel tests heb".
om extra gedoe te voorkomen dacht ik 2 tests op te sturen (van elke periode eentje), zodat ik nog wat achter de hand heb.
mijn vraag:
wie heeft er ook foutieve positieve zwangerschapstesten gehad? ligt dat dan aan de test of is er iets met mijn lichaam niet oké?
ik heb ook al een echo gehad om te kijken of ik niet een mola-zwangerschap zou hebben of een tumor op de eierstokken, maar niets van dat alles. ik zie er gewoon gezond on-zwanger uit van binnen.
mijn jongste kindje is nu ruim 7 maanden en ik ben nog niet ongesteld geweest na haar geboorte, er kan dus ook geen vroege miskraam zijn geweest.
daarbij toont het bloedonderzoek dus 2x aan dat ik geen hcg verhoging heb gehad.
wie kan mij verder helpen????


p.s. dat de tests 99% betrouwbaar zijn gaat over het gegeven dat je ooit een negatieve uitslag kunt hebben, terwijl je toch zwanger bent. in de handleiding wordt andersom uitgesloten dat je positief wordt getest terwijl het negatief is. die handleiding moet dus aangepast worden blijkbaar.