Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
willanijhuis - 01-02-2010 17:30:57
Huishouden & Energie

aankoop ongedaan maken

Ik ben afgelopen zaterdag n.a.v.een advertentie bij prominent een stoel gaan proberen en ben daarbij overrould door de verkoper. ik ging in een bedienbare stoel zitten die mij wel pastte en die enkel op maat gemaakt moest worden. toen ik vroeg naar de prijs -welke op geen enkel artikel van hen staat en ook niet in dit segment te vinden is op internet- kreeg ik te horen €2200,00! ik schrok en wilde kappen hetgeen de verkoper duidelijk voelde en kreeg toen te horen dat er aan de prijs van alles gedaan kon worden omdat ze gingen verbouwen, mijn leeftijd van 66 gaf ook 5 euro per jaar korting en de eventuele inruil ging er nog vanaf.eindbedrag 1750,00 euro's!!!
het koopkontract werd ons direkt ter accoordverklaring onder de neus gehouden bij een kop koffie. dit hebben wij getekend!!! dom,dom maar goed onze vraag is nu of wij deze koopovereenkomst kunnen opzeggen zonder er financiele schade van op te lopen??
bij de koffie kregen we een prachtige map van prominent met de boodschap hierin zit alles dat u nodig heeft bij deze aankoop. nu dat blijkt achteraf in de erg kleine letters want bij opzegging eisen hun eerst 30 en later 50% van het aankoop bedrag als schade??????
kunt u ons antwoord geven wat te doen want wij voelen ons echt totaal overrolt en financieel bij de neus genomen omdat niets is geprijsd(!) en na telefonisch kontact vanmiddag kregen we zelfs niet eens de klantenservice maar werden onverwacht doorverbonden met de verkoper die van mening was dat wij een gezellig gesprek hadden gehad voorafgaand aan de verkoop. op zich was aan de klantvriendelijkheid ook niets af te dingen die was goed maar op de vraag waarom niets is geprijsd kreeg ik te horen dat het allemaal maatwerk is dat niet in de folder voorkomt. je gaat op een mooi artikel af en komt bedrogen en uitgekleed er weer weg maar wel 1750,00 euro armer. ps. betaling is bij aflevering!!
met vriendelijke groet.