Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

keessie1
keessie1 - 03-02-2010 23:16:10
Computers & Telefonie

Verbieden Hard geluid reclame blokken

Hou zouden we een vuist kunnen maken tegen het kei harde geluid dat de ster reclame blokken hebben, als jaren op tv maar nu ook op internet b.v. uitzending gemist.
ik ben het zat om steeds tijdens de tv reclame's maar ook bij uitzending gemist snel mijn geluid tenmiste de helft zachter te moeten zetten tot de reclame is afgelopen en dan weer harder als het programma begint.
het ergste is dat de ster dit expres doet om de aandacht van de kijkers te trekken, maar het werkt averechts omdat ik en vele met mij, het geluid bijna uitzet omdat het harde volume irriteerd.

weet iemand waar een email adres om te klagen over dit verschijnsel, en misschien helpt het als er meer mensen die het met me eens zijn een klacht email zouden sturen naar de ster.

ben benieuwd of meer mensen beseffen dat ze steeds weer opnieuw het volume moeten aanpassen tijdens de reclame blokken.

groetjes keessie