Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bl
blueone - 07-02-2010 16:46:06
Auto & Vervoer

Auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl maar nu komen de voorwaarden pas?

Onlangs heb ik mijn auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl, je krijgt hierbij van te voren niet te zien welke handelaar je auto koopt totdat je op de verkoop knop hebt geklikt. nu blijkt dit een bedrijf in rotterdam te zijn wat veels te ver weg voor mij is om de auto weg te brengen. nu krijg ik het vogende mailtje van ikwilvanmijnautoaf.nl:

[quote]bedankt voor uw reactie. in onze algemene voorwaarden (artikel 3.1) opgenomen dat u als verkoper de auto bij de koper dient te brengen. u kunt met de koper in overleg gaan of ze alsnog, eventueel tegen een meerprijs, bereid zijn de auto bij u op willen halen.

indien u de moeite wilt nemen de auto bij de koper te brengen zijn wij bereid uw treinkaartje voor de terugreis te vergoeden. het kaartje, ns š enkele reis š 1 persoon š 2e klasse, mag u samen met een kopie van de vrijwaring en uw bankgegevens per post naar ons toesturen zodat wij deze kunnen vergoeden. bij een eventueel verlopen apk is een aantoonbare laatste rit naar een apk keuringsstation of autoinkoper toegestaan door de politie.

het alternatief is dat u eenzijdig de verkoopovereenkomst annuleert, in dat geval bent u echter wel 15% annuleringskosten verschuldigd.. in de voorwaarden is bij artikel 3.1 hier niets over te vinden maar wel in artikel 7,9.

het lijkt erop dat ze eerst mensen er willen inluizen om een auto te verkopen via de site en daarna pas met de kleine letters komen. kan ik hier nog onderuit komen?