Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
klant21 - 02-04-2010 20:11:54
Elektronica & TV

Ziggo verplicht digitale televisie

Momenteel heb ik een analoge tv-pakket van ziggo. vorig jaar zijn een aantal zenders weggeschrapt omdat die alleen digitaal worden weergegeven. gelukkig zijn dit toch zenders waar ik nooit naar kijk. maar ik vraag me af wat ziggo gaat doen met de analoge kanalen die ik nu ontvang over, zeg maar 5 jaar. ik vrees dat ze uiteindelijk deze ook zullen schrappen en deze digitaal gaan uitzenden. ik heb net gebeld met ziggo en het ziet daar inderdaad naar uit. het komt er dus op neer dat ziggo mij uiteindelijk gaat verplichten om een digitale decoder aan te schaffen allemaal omdat digitale televisie zo geweldig en denderend is en het nu door mijn strot word geduwd.
mag ziggo dit uberhaupt wel doen vraag ik mij af. ik heb gelukkig ook geruchten gehoord dat je uiteindelijk ook voor een andere kabelaanbieder kan kiezen die hopelijk wat klantvriendelijker is. wie kan mij enige duidelijkheid geven omtrent dit verhaal?