Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brigitte79
brigitte79 - 27-04-2010 12:13:29
Auto & Vervoer

Geschil met Mazda dealer

Ik heb een geschil/klacht met mijn mazda dealer, tot voor kort is mijn auto voor onderhoud naar de dealer geweest ivm het brandden van een dpf lamp, daar bleek een roetfilter het probleem te zijn en vervangen te moeten worden, aangeboden is om de filter te reinigen met de mededeling dat de problemen weg zouden zijn en niet meer zouden terugkeren, maar het volgende probleem diende zich aan, er bleek een sensor stuk, door het onzorgvuldig handelen van de monteur, dit heeft hijzelf gezegd, maar ontkende dit gebeuren, 2 weken later hetzelfde euvel, weer opnieuw brandde het dpf lampje, een sensor stuk, weer een hoop geld kwijt, uiteindelijk is de sensor afgelopen vrijdag vervangen en gisteren opgehaald, maar staat sinds vandaag weer bij de dealer met hetzelfde probleem, communicatie is nauwelijks mogelijk, zijn niet meelevend en kijken niet verder wat het probleem precies is, geduld is aardig op bij mij, instanties die ik gebeld heb en uitleg heb gegeven over het probleem van het branden vsn het dpf lampje, zij zeggen allemaal dat het niet aan de sensoren ligt, maar misschien aan de motor, deze heeft nml 200.000 km op de teller staan.
wat kunnen jullie mij aan advies geven en wat zijn mijn rechten hierin, moet ik akkoord gaan met weer een betaling terwijl ik garantie heb op de sensor en misschien niet daar mee te maken heeft.
wie hebben er suggesties, tips en adviezen.

groeten, een wanhopige dame.