Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schaap.ma - 15-06-2010 18:19:58
Huishouden & Energie

CV-installatie

Onlangs hebben wij een cv-installatie laten plaatsen door een "erkend bedrijf". hierbij zijn er meerdere spullen in ons nieuwe huis kapot gemaakt door de cv-monteur (een deurdrempel, dit was een erfstuk en een houten vloerbint). ookheeft dem onteur boven onze muren vuil gemaakt met kalksteen van het boren in de muren , maar bovenal heeft de monteur zelf de ketel die hij installeerde kapotgemaakt. hij heeft ons erop geattendeerd dat wij de ketel niet aan mochten zetten, omdat er een onderdeel nog niet geinstalleerd was. hierna heeft hij de ketel zelf aangezet en is vergeten deze uit toe doen. vervolgens heeft de ketel water en afvalstoffen naar binnen gezogen waardoor er kortsluiting is ontstaan in de ketel. wij hebben de fabrikant hierna langs laten komen, omdat de monteur niets meer liet horen. de monteur van de fabrikant heeft ons erop gewezen dat wij een nieuwe ketel van de installateur kunnen krijgen als wij dit willen. hierop hebben wij een brief gestuurd naar de installateur met daarin alle punten die ons niet lekker zaten. als antwoord hierop kregen wij dat wij de ketel hebben laten repareren en dat wij dus nergens recht op hebben.
wij hebben een loodgieter naar de ketel laten kijken en deze geeft aan dat de ketel binnen 5jaar zal gaan roesten, omdat er water in de motor heeft gezeten.
wat kunnen wij hiermee? hebben wij recht op een nieuwe ketel? zijn er stappen die wij nog verder kunnen ondernemen?