Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvonneschellen - 16-07-2010 13:13:29
Vakantie & Reizen

vakantieveilingen Fletcher hotels

Heeft iemand ervaring met de bonnen van fletcher group binnen vakantieveiling. ik doe veel met de bonnen van vakantieveilig en is altijd erg leuk.
nu heb ik sinds september een fletcherbon die ik probeer te innen eerst in de buurt van zuid holland aan het strand en nu de laatste weken op texel het jaar sinds de aankoop is bijna om maar zelfs als ik vraag wat is het alternatief is het altijd valkenburg of veluwe. ik kan de bon dus nooit innen in het hotel van mijn keuze ik denk dat ik onderhand al voor 120 euro verbeld heb naar fletcher inc klachten.. naar mijn idee is de ellende ontstaan doordat ze 2 weken na mijn aankoop ook zeer goedkoop teveel bonnen hebben uitgegeven via kruidvat. vakantieveilingen distansieert zich overal van zijn maar een soort advertentiesite zo moet je het zien zeggen ze