Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bastinenbosch - 02-09-2010 20:27:17
Geldzaken & Recht

SNS hypotheek

Wij willen overstappen naar een aflossingsvrije hypoytheek met een looptijd van 10 jaar. hiervoor zijn we bij de sns bank geweest. we willen hiervoor de nhg. met de bank zijn we e.e.a. overeengekomen.
nu zagen we in een krantje een advertentie van de sns bank over de sns hypotheek met nhg. tot 1 oktober, zegt de advertentie, geen afsluitkosten.
dit vonden we een aardige bijkomstigheid.
wij zijn naar de sns bank gegaan om ons hierover te informeren en wat schetst onze verbazing. het antwoord van hen is dat wij hier niet aan voldoen. het geld komt van een andere geldverstrekker. hierover staat echter niets in de advertentie ook niet met voorwaarden.
wij zeiden dat we bij de sns bank onze hypotheek gingen afsluiten en dat het voor ons toch niet van belang is welke geldverstrekker hierin meespeelt.
hebben wij toch recht op de beloofde koring op de afsluitkosten?
volgens ons is het anders misleidende reclame.


met vr. gr.
b.a. stinenbosch
[edit redactie]