Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wimajos - 16-09-2010 10:30:58
Geldzaken & Recht

hypotheekrente

Hypotheekrente herziening. mijn hypotheekperiode van 7 jaar is verstreken. inmiddels heb ik 1 maand voor de vervaldatum een offerte van meerdere mogelijkheden gekregen. na uw programma van zaterdag jl ben ik begonnen om een goede ofeerte te krijgen . ik werd geconfronteerd met een adviseur, r schreuder van ing. deze wist alleen te vertellen dat het beleid is zoals het is . dit begint meer en meer op een zelfde drama te lijken als de woekerpolissen. men weet binnen de bank niet wat er speelt, zo doet men voor. uw programma citerend gaf mij de indruk dat hij duidelijk wist waar het over gaat. maar zegt beleidsmatig maar ook hypotheekadviserend geen vrijheid te hebben.
uw verhaal dat de huidige klant weinig mogelijkheden heeft om binnen de termijn van 1 maand een andere hypotheek aan te gaan met alle kosten van dien blijkt bewaarheid.
ik wens u sterkte met deze strijd. en misschien moet er net zo'n forum opgezet worden als gedaan is met het fenomeen woekerpolissen.

mvg w van der wal