Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laver - 17-09-2010 21:23:03
Huishouden & Energie

Nieuwe stinkende matrassen

Onlangs hebben wij 2 opvouwbare logeerbedden met koudschuim matrassen gekocht.

na levering bleken de matrassen een penetrante, adembenemende chemische lucht te verspreiden. wij hebben de matrassen 2 maanden lang, vrijwel iedere dag, buiten gelucht. de stank is een heel klein beetje minder geworden. na enige heen en weer gepraat met de leverancier, heeft deze nu 2 nieuwe matrassen gebracht en de oude meegenomen.

de nieuwe matrassen stinken net zo erg of misschien nog erger dan het 1e stel. wij hebben weer contact opgenomen met de leverancier. hij beweerde dat koud schuim matrassen in het begin altijd een beetje ruiken en dat dit door de lijm zou komen?
verder wil hij nu niets meer voor ons doen.

2 vraagjes:
1. is het normaal dat koud schuim matrassen een adembenemende chemische stank verspreiden.
2. wij willen de bedden liefst terug brengen naar de winkel en ons geld terug eisen, kan dat?

voor alle duidelijkheid, de bedden en matrassen zijn nog nooit beslapen, maar we durven de gasten die binnenkort komen er ook niet op te laten slapen uit angst voor vergiftiging.