Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remcob
remcob - 25-09-2010 18:13:48
Auto & Vervoer

Garantie nieuwe Ford Fiesta LPG

15juli hebben wij onze nieuwe ford fiesta lpg opgehaald bij dealer jos bogman te beek. vanaf kilometer 1 zijn de volgende problemen:
- lpg in storing, luide pieptonen om de 30sec. deze gaan weg na het overschakelen op benzine of de sleutel uit het contact te halen en 10sec te wachten.
- uitvallen van de auto tijdens het rijden (gevaarlijk)
- wisselend vermogen / stotterend rijgedrag

met 5km op de teller zijn wij teruggegaan naar de dealer om het probleem te melden. dealer geeft aan dat de eerste kilometers op benzine gereden moeten worden. de auto is 4x teruggegaan naar de garage om het probleem op te lossen maar telkens zonder resultaat. op dit moment staat de auto al sinds dinsdag bij de dealer en rijden wij in een leenauto.

ford nl is enkele weken geleden ingeschakeld door de dealer om het probleem op te lossen. helaas is dit tot op heden nogsteeds niet gelukt.

wij hebben al een brief gestuurd naar ford nederland om de klacht kenbaar te maken. de dealer geeft aan met zijn rug tegen de muur te staan en niets kan betekenen behalve het uitvoeren van de door ford nl opgedragen werkzaamheden om het probleem op te lossen.

wat raden jullie ons aan om in dit geval te doen?