Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

basrose
basrose - 27-09-2010 18:48:46
Huishouden & Energie

vergelijking energieleveranciers

Hallo mensen,

ik ben op zoek naar een nieuwe energieleverancier omdat ik het gevoel heb dat ik bij eneco veel te veel betaal.

met wat googlen ben ik op diverse vergelijkingssites gekomen zoals energieleveranciers.nl. ik tijfel er aan of deze site (en nog wat andere) ook echt onafhankelijk zijn.

zelf ben ik op greenchoice uitgekomen. hier lees ik ook veel spookverhalen over dus ik twijfel nog om met hun in zee te gaan.

ik vind het vergelijken erg lastig omdat niet elke maatschappij alle tarieven met transportkosten en belastingen transparant heeft. daarnaast heb je natuurlijk ook nog enkel/dubbel tarief en vast tarief voor een bepaalde tijd of variabel. een hoop dingen dus om over na te denken.

door de bomen zie ik het bos niet meer en vind het dus erg lastig vergelijken.

mijn huidige verbruik is ongeveer
jaarverbruik stroom dag 3000
jaarverbruik stroom nacht 3200
jaarverbruik gas 1500

als iemand ongeveer gelijk zit zou ik graag willen weten hoe ze hebben vergeleken en waarom ze tot een bepaalde keuze gekomen zijn.

ik hoop dat iemand mij een beetje op weg kan helpen en weet welke sites goed en onafhankelijk vergelijken.