Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angelsmits - 31-10-2010 11:51:12
Geldzaken & Recht

wat kan ik nu nog doen om ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid te krijgen

Mijn ex heeft verzuimd om na de echtscheiding een akte van toedeling te maken.
nu 3 jaar later kom ik daar achter omdat ik een hypotheek aanvraagde.
de bank vroeg hem meerdere malen om de stukken die nodig zijn toe te sturen om mij ontslag ha te kunnen geven maar hij weigert erop in te gaan.
na een kort geding om hem te dwingen heeft de rechter gezegt dat het hem niet duidelijk is wat de bank van hem verwacht en is dus medewerking van zijn kant niet toegewezen.
dus ook art.3:300 bw is gestrand omdat we geen ontslag ha hebben.de bank heeft gezegt dat ze de rechtzaak afwachten.ze weten van de situatie af dat hij niet werkt ,geen uitkering heeft en ook niet wil omdat hij van criminelen activiteiten leeft.er is geen achterstand (nog niet maar nu hij weet dat ik ervoorop draai zal die er zo wel zijn)
ik heb nooit in dat huis gewoond en ook nooit getekend voor de hypotheek omdat die er al was voor ik hem kende.
de schuld is 25.000 euro hoger dan waar het huis voor is gekocht ,dat is schuld uit zijn vorige huwelijk,die heeft hij meegenomen omdat zijn eerste exvrouw hem chanteerde met zijn lugubere zaakjes.
wat kan ik nu nog doen want de bank wacht op de rechter en de rechter wacht op de bank.