Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

js
jswb01 - 08-11-2010 21:43:55
Geldzaken & Recht

tegoedbon

Beste redactie,

ik heb de volgende vraag.

in een schoenenwinkel in dordrecht heb ik dit voorjaar een paar schoenen gekocht van 110 euro. in de winkel leken ze al wat aan de grote kant maar met een zooltje hier en daar werd het opgelost.
thuisgekomen vond ik het met zooltje te beklemmend zitten en als ik de bandjes rond de enkel los maakte kon je er zonder zooltje echt nog een vinger tussen steken. ze waren toch echt gewoon te groot.
zonder ze gedragen te hebben met bon en doos bracht ik ze vrij snel terug. ik kreeg echter mijn geld niet terug!
ze gaven nu eenmaal niet meer dan 50 euro terug.
ik kreeg een tegoedbon mee wat ik heel vervelend vond, was ook nog eens maar een half jaar geldig.
een paar maanden later kocht ik er zomerslippers van 39 euro en probeerde het resterende bedrag nu dan gewoon mee te krijgen. hoe ik het ook probeerde, ik kreeg weer een nieuwe tegoed bon met het aangepaste bedrag. weer een half jaar geldig. nu is het half jaar bijna om en kan ik in deze winkel niet slagen voor de winter en heb nog 70 euro te besteden. ik vind ontzettend vervelend! mag deze winkel mij eigenlijk wel zo behandelen??? ik hoop dat u een antwoord voor mij heeft.