Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lino01
lino01 - 02-12-2010 10:18:36
Geldzaken & Recht

DSB sanering

Dsb curatoren zijn bezig met heel wat sanering. in mijn geval val ik helaas buiten de boot voor een saneringsregel. navraag leert dat dsb curatoren "gekeken hebben naar mijn situatie"en mening mening zijn dat dit niet nodig was.
mijn vriend heeft een gelijkwaardige huis met 10.000 euro meer hypotheek (150% van de executiewaarde) en wordt 62.000 euro gesaneerd. mijn vraag kan de curatoren willekeur of discriminatie toepassen en hoeven zij deze niet te beargumenteren waarom bij de ene wel en de andere niet? ik ben van mening dat iedereen gelijk behandelt moet worden. als het afgewezen wordt moet men ook zeggen waarom? de financiƫle situatie van mijn vriend is bekend, ik doe zijn belasting.