Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pv
pvand - 14-01-2011 07:44:40
Geldzaken & Recht

Voorschot betalen op prijs?

Zoals, waarschijnlijk, velen heb ik meegedaan aan een actie, waarbij men een, zelf samengestelde, mini-cooper kon winnen, bij de organisatie aldaniti. naar aanleiding daarvan werd ik gebeld met de mededeling dat ik bij de laatste 58(!) overgebleven kanshebbers was en, binnenkort, voor de trekking zal worden uitgenodigd in hilversum. wel had ik al een vakantie voor het hele gezin gewonnen, 3 weken op een bestemming binnen europa. ik was wat overdonderd en heb me laten overhalen om in een, opgenomen, gesprek akkoord te gaan met het afboeken van mijn rekening van een eigen bijdrage van €153,95. volgende week vrijdag (waarschijnlijk 8 dagen na de betaling) krijg ik de brochure en de verdere documenten thuisgestuurd. zoals ik al zei werd ik een beetje overrompeld. ik begin nu wat te twijfelen aan de "prijs" en heb het vermoeden dat ik gewoon €153 euro afhandig ben gemaakt.
nu mijn vraag: kan ik dit bedrag nog terugvorderen bij mijn bank (waarschijnlijk voor volgende week vrijdag??) en zodoende van mijn "prijs" afzien?
groeten, pvand