Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
klauwg - 12-04-2011 17:24:42
Huishouden & Energie

Waterschade huur huis voor eigen rekening?

Ik heb waarschijnlijk een gat in mijn dak waardoor er in een slaapkamer schade is ontstaan. vochtkringen, los behang, schimmel, krom houtwerk bij het raam enz.

ik huur een woning bij portaal wonen die het gat komen dichten maar beweren dat alle vervolg schade voor mijn eigen rekening is. ze zijn het gat nog niet komen dichten en mijn dochter slaapt al ruim een week niet meer in die kamer omdat er schimmel in staat. ik heb deze klacht eerder aangedragen toen was de lekkage niet erg genoeg om verder naar te kijken nu enkele maanden later is het uit de hand gelopen en moet ik voor de kosten opdraaien.

klopt dit wel? ik huur ten slotte en heb geen koophuis. ook op andere plekken in mijn huis heb ik al problemen met vocht gehad. vochtig cement in mijn plafond waardoor het stuc los komt en een lege ruimte in mijn plafond in de huiskamer waar volgens de woningbouw water in heeft gestaan!? kan dit wel?